Har du lyst til at leje fyret, så kontakt os

Ønsker du at leje fyret

Kontakt:

Pia Frausing
tlf. 27 11 20 57
mail: svanekefyr@live.dk
Telefontid: 10-15

Vinter2

Lej fyret

Prisen er 20.000,- inkl. moms pr. uge i ugerne 24-33

Resten af året er prisen 12.500,- inkl. moms og uden adgang til udendørs spa

OBS! Fra 2018 skal forbrug betales særskilt og bliver tillagt prisen. Dette skyldes at det er meget individuelt hvor
meget spa'en er i brug, om der oplades elbiler etc. Så I stedet for en generel prisstigning afregnes individuelt.
Dette vil også gøre det muligt at få adgang til spa udenfor sæsonen i perioden fra påske til efterårsferien.

Inkl. i prisen er udendørs spa til 5 personer, trådløst internet samt fastnet i alle værelser, sengetøj, håndklæder, slutrengøring. Alt i fyret er i høj standard, med alle fornødenheder. 

Der er 4 dobbeltværelser, hvoraf det ene er en suite med lille stue/kontor. Køkken og stue med spiseplads til 8 personer. Bad og ekstra toilet. 2 terasser med spa* og grill.

Fyret udlejes i højsæsonensom på ugebasis fra lørdag til lørdag - check ind kl. 15:00 og check ud kl. 10:00, udenfor sæsonen er kortere eller længere perioder muligt.

Fyret ligger ud til en lille strand med en hyggelig strandbar -Sydøst for Paradis, som ligger nærmest i bunden af haven. Her serveres morgenmad, sandwich, tapas, is, øl, vand og drinks. Og der er i højsæsonen livemusik fra 20-22 de fleste aftener. Meget afslappet og god stemning men hvis man søger ensomhed så er Fyret ikke stedet i højsæsonen.

* Spa'en fungerer upåklageligt i øjeblikket. MEN hvis/når den ikke kan mere, har vi af miljømæssige årsager valgt at vi ikke sætter en ny spa op. En spa bruger både vand og strøm og det synes vi ikke hænger sammen med det fokus der er på at passe på vores miljø. Så det er derfor ikke 100% sikkert at der vil være en spa, vi tænker dog at spa’en som minimum vil være der i 2020 og måske længere.